حتی کوچکترین کسب و کار می تواند از قدرت اینترنت استفاده کند تا کارآمدتر شود و درآمد بیشتری داشته باشد.
مواردی از قبیل فروش جدید، افزایش رضایت مشتری، کاهش تماس با پشتیبانی، اشتراک بیشتر و یا تکمیل نظرسنجی، همه اهداف قابل اندازه گیری است که به معنی پیشرفت برای شرکت شما است که همه ی این موارد با راه اندازی یک وب سایت عالی دست یافتنی است .
راهنمای راه اندازی وب سایت :
قبل از هر اقدامی برای راه اندازی سایت و استفاده از محصولات باید به نکاتی توجه داشت:
1. اهدافتان را مشخص کنید :
در ابتدا باید تخصص مورد نظر خود را با دقت تحلیل نموده و مشخص فرمایید که هدف شما از راه اندازی یک سایت چیست؟ به چه ابزاری نیاز دارید؟ چه نقاطی از کسب و کار خود را دوست دارید معرفی کنید!
و برای معرفی و ارائه بهتر کسب و کار خود چه اقداماتی لازم به انجام است!
اکنون زمان آن رسیده که یک دامنه متناسب با برند و کسب و کارتان انتخاب کنید. دامنه به عبارتی همان آدرس سایتی است که کاربران با استفاده از آن، به وب سایت شما هدایت می شوند. در انتخاب نام دامنه خلاق باشید و سعی داشته باشید نامی انتخاب کنید که کوتاه باشد و کاربرانتان به راحتی آن را به یاد بیاورند.
2. دانش خود را بالا ببرید:
اینکه چه سی ام اس و چه قالبی انتخاب کنید و هاست مناسب برای آن چیست ، پله ی بعدی برای رسیدن به هدفتان است.
راجبه اینکه چه هاستی باچه حجمی احتیاج داریم، تحقیق کنید!
بعنوان مثال برای قالب های معمول و استاندارد وردپرس، هاست لینوکسی با فضای 500 مگابایت ( ترجیحاً 1 گیگا بایت ) و کنترل پنل Cpanel مناسب می باشد. زیرا کار کردن با Cpanel ساده تر است و گزینه های بهتری دارد ضمناً برای کیفیت بهتر از هاست های اشتراکی استفاده نکنید.
پس از آن شما نیاز خواهید داشت که بدانید چه قالبی برای شما مناسب خواهد بود، در زیر مشخصاتی راجبه قالب ها آورده شده که بتوانید متناسب با نیاز خود انتخاب به جا و مناسبی داشته باشید:
CMS چیست؟
یک سیستم مدیریت محتوا یا (Content Management System) می باشد. به بیان ساده تر سیستم مدیریت محتوا، موتوری است در پشت سایت شما که فرآیند ایجاد، مدیریت و نمایش محتوا را برای شما آسان می کند.
- وردپرس
- جوملا
- دروپال
- فروشگاه ساز
- WHMCS
- انجمن سازها
- اسکریپت
- و…
انواع قالب ها :
بر اساس نوع وب سایت ها و کاربری آنها قالب های متفاوتی طراحی شده است . قالب هایی که بسته به کسب و کارتان ، تمامی نیازهای وب سایتتان را مرتفع کند .
- شرکتی
- چندمنظوره
- حرفه ای
- شخصی
- پزشکی
- تفریحی
- رستوران و هتل
- خبری و مجله ای
- ورزشی
- و …
با رفتن به منو cms ها، انواع مختلف قالب ها را ملاحظه خواهید فرمود.
اگر جزو آن دسته از افرادی هستید که با کدنویسی آشنایی ندارند و به دنبال یک راه بسیار ساده برای راه اندازی وب سایت می باشند، پیشنهاد ما به شما استفاده از قالب های وردپرس است.
انواع افزونه ها :
همیشه قالب ها تمامی ویژگی های مدنظر شما را نخواهند داشت ، بعضی از ویژگی ها را می توان از طریق افزونه ها به قالب مورد نظر اضافه کرد .
افزونه ها در گسترش قابلیت های وب سایت شما نقش به سزایی ایجاد می کنند. پس از آنها نباید غافل شد !
انواع افزونه هایی که ممکن است نیازتان باشند ، عبارتند از :
- چندزبانه کردن وب سایت
- صفحه سازها
- پشتیبانی
- سئو
- امتیازدهی و نظرسنجی
- افزونه های امنیتی
- افزونه هایی برای افزایش سرعت سایت
- اسلایدر
- فرم ساز
در صورتی که نمی دانید آیا افزونه ی موردنظرتان با قالب انتخابیتان سازگاری دارد یا نه، کافیست در بخش پرسش و پاسخ ( کامنت ) با طراح محصول موردنظر ، سوالات خود را در میان بگذارید.
اگر چنانچه در نصب وردپرس و یا نصب قالب با بسته نصبی مشکلی داشتید ، آموزش های ما در این زمینه ها را دنبال کنید .
از حسن انتخاب شما بخاطر برگزیدن شرکت فاواگستر نوین آسیا سپاسگذاریم .